Skip to content

Suur postkaardisadu

Kutsume organisatsioone ja eraisikuid üles saatma postkaarte nagu mullu ja muiste!  Sest Eestis on läbi aegade väert kirjaoskus ja kirjaneitsilikud wöimed au sees olnud.

Käesoleva sügise haldusreformi vaimus püüame kaardistada, kus meie armsal Eestimaal inimesed elavad ja tegutsevad. Elu käib ju igas Eestimaa nurgas. Postkaardi saabumisel märgistame koos lastega suurel Eesti kaardil, kust tervitus saadeti. Nii saavad lapsed ilmeka pildi silme ette Eesti (või miks mitte kaugemaltki) olulistest paikadest ja vaatamisväärsustest ning õpivad seeläbi tundma Eesti geograafiat. Postkaardil on eelistatult kohalik vaatamisväärsus/vaade.

Idee on pärit Soomest, Puumala lasteaiast, kus viidi läbi sarnane projekt Soome 100 raames. Saabunud postkaartidest koostame näituse, mis uueneb igapäevaselt. Samuti on igaühel võimalus kaasa lüüa kingituse tegemisel Eesti Vabariigile 100. sünnipäeva puhul!

Postkaarte ootame aadressil

Tallinna Kadaka Lasteaed

Akadeemia tee 66

12614 Tallinn

Comments are closed.